Maximale afmetingen pakket

Maximale afmetingen pakket

De maximale afmetingen van een pakket binnen Nederland is 175 cm x 78 cm x 58 cm. Tevens mag het niet zwaarder zijn dan 30 kg.

Maximale afmetingen pakket Standaard binnen Nederland

Als je als particulier een groot pakket binnen Nederland wil verzenden, mag dat pakket standaard maximaal 175 cm x 78 cm x 58 cm groot zijn. Let op dat je het pakket goed moet verpakken, en dat het niet zwaarder mag zijn dan 30 kg. 

Maximale afmetingen pakketpost in het Buitenland

Wil je als particulier vanuit Nederland een pakket naar het buitenland sturen? Dan mag het niet groter zijn dan 100 cm x 50 cm x 50 cm. Let ook hier op dat je het pakket goed moet verpakken, en dat het voor de meest landen niet zwaarder mag zijn dan 20 kg. 

24-uursservice pakketpost Nederland

Wil je als particulier snel, binnen 24 uur, een pakket versturen binnen Nederland? Dan mag het pakket niet groter zijn dan 175 cm x 78 cm x 58 cm. Ook hierbij geldt dat het pakket goed verpakt moet zijn, en dat het niet zwaarder mag zijn dan 30 kg. 

24-uursservice buitenland

Wil je als particulier vanuit Nederland snel een pakket versturen naar een land buiten Nederland, binnen 24 uur? Dan mag het pakket niet groter zijn dan 100 cm x 50 cm x 50 cm. Ook hierbij geldt dat het pakket goed verpakt moet zijn, en dat het voor de meeste landen niet zwaarder mag zijn dan 20 kg. 

Afwijkende formaten pakketpost

Voor zakelijke klanten zijn grotere afmetingen mogelijk. Daarvoor moet je je aanmelden als zakelijke klant en meestal moet je een minimaal aantal pakketten versturen. In overleg is echter vrijwel alles mogelijk. Neem hiervoor contact op met de aanbieder van de verzendservice. 

Als dit toch geen bevredigende oplossing biedt, is een verhuisservice misschien een optie, er zijn er verschillende. Of wellicht kunt u zelf een busje huren, al dan niet met chauffeur, als passende oplossing.